Fältdag 17 september Agroforestry, skogsträdgård och provodlingar

Fältdag Vattholma, Uppsala lördagen den 17 september
Agroforestry, skogsträdgård och provodlingar av nötter, bär och frukt

Intresserad av Agroforestry, skogsträdgårdsodling eller bara att få se alla möjliga perenna ätbara växter? Följ med på fältdag hos Ylwa och Kjell Sjelin i Vattholma (Uppsala) lördagen den 17 september. Rundvandring i alléodling med äpple, havtorn, häggmispel och spannmål mellan raderna. Olika sorter och provenienser av valnöt, hasselnötter, kvitten, rosenkvitten, blåbärstry … Ja nästan alla frukt-, bär och nötväxter du kan önska dig. Dessutom ätbara grödor i våtmark! Det ska bli så spännande att se vad som hänt med försommarens blomning. Jag medverkar och pratar om det jag brukar: biologisk mångfald, kolinlagring och om att hushålla med vatten och växtnäring. Hur fungerar det egentligen med perenna grödor. Välkomna!
Vill du att jag medverkar på dina kurser och fältvandringar? Kontakta mig på christina.winter (at) telia.com.

 

Du gillar kanske också...