Trädgårdsmyller – Insekterna som hjälper dig att odla.

Portot är 69 kr oavsett om du köper en eller två böcker. Vill du bara köpa en bok kan du hitta den billigare hos någon av de butiker (även webb) som säljer Trädgårdsmyller. Du hittar en lista här. 

Vill du köpa boken? Fyll i kontaktformuläret här nedanför.

Det går också bra att skicka en e-post direkt till christina.winter@telia.com eller ringa på 070-670 93 11. Du får en bekräftelse av mig inom ett dygn. Får du ingen bekräftelse ring mig eller skicka ett sms.

Boken kostar 250 kronor + porto 69 kr. Två böcker 500 kr + porto 69 kr.

Inom Uppsala träffas vi eller jag kommer till dig med boken. Böcker finns också att hämta centralt i Sundsvall.

Skriv din postadress samt hur många böcker du vill köpa i meddelandefältet.

Vill du köpa flera böcker för att sälja dem vidare? Kontakta mig för prisuppgift.

Jag håller gärna föredrag om trädgårdsodling, med eller utan fokus på insekter. Jag leder även insektsvandringar i fält.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Jag betalar med Swish till 1232772069Jag vill ha en faktura

Ditt meddelande

Jag har inget kundregister, vare sig som e-postlista eller på annat sätt. Jag skickar inte heller nyhetsbrev. Jag sparar e-posten från dig tills att jag har skickat iväg boken. Om du betalar med faktura så sparar jag ditt namn och din adress enligt bokföringslagen.

Det här betyder att jag inte heller skickar ut inbjudningar till föredrag och trädgårdsvandringar med e-post. Är du intresserad av att få veta när sådant händer kan du regelbundet titta här på webbsidan.

Eller följ Trädgårdsmyller på Facebook (även där måste du själv gå in på sidan regelbundet) eller på Instagram @Tradgardsmyller och @winterchristina.