Trädgårdsmyller – Insekterna som hjälper dig att odla.

Trädgårdsmyller har sålt i 2000 exemplar, nu finns ett fåtal kvar! Beställ boken genom att fylla i kontaktformuläret här nedanför. Nu söker jag ett förlag eller någon annan som kan tänka sig att trycka den tredje upplagan.

Du kan också köpa boken hos någon av de butiker (även webb) som säljer Trädgårdsmyller. Du hittar en lista här.

Jag säljer böcker på de föredrag och mässor där jag medverkar.

Boken kostar 250 kronor + porto 69 kr. Två böcker 500 kr + porto 69 kr. Med reservation för portohöjningar. Du kan också hämta böcker i Uppsala eller Sundsvall.

Skriv din postadress samt hur många böcker du vill köpa i meddelandefältet.

Jag håller gärna föredrag om trädgårdsodling, med eller utan fokus på insekter. Jag leder även insektsvandringar i fält.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Jag betalar med Swish till 1232772069Jag vill ha en faktura

Ditt meddelande

Jag har inget kundregister, vare sig som e-postlista eller på annat sätt. Jag skickar inte heller nyhetsbrev. Jag sparar e-posten från dig tills att jag har skickat iväg boken. Om du betalar med faktura så sparar jag ditt namn och din adress enligt bokföringslagen.

Det här betyder att jag inte heller skickar ut inbjudningar till föredrag och trädgårdsvandringar med e-post. Är du intresserad av att få veta när sådant händer kan du regelbundet titta här på webbsidan.

Eller följ Trädgårdsmyller på Facebook (även där måste du själv gå in på sidan regelbundet) eller på Instagram @Tradgardsmyller och @winterchristina.